Uw droomwoning bouwen? We dromen er allemaal van. Het hoeft echter niet bij dromen te blijven! Met Woningen Blavier garanderen wij kwalitatieve woningen, gebouwd voor de toekomst. Onze woningen worden namelijk allemaal volgens de nieuwe energienormen gebouwd. Zo bouwt u niet alleen uw droomwoning maar bespaart u op termijn ook op uw energiekosten.

Prijs en kwaliteit gaan hand in hand bij Blavier

Of u nu een rijhuisje of een villa wilt bouwen: sleutel op de deur bouwen biedt u de ideale bouwformule! U kunt kiezen uit onze diverse modelwoningen die u verder naar wens kunt aanpassen. Heeft u zelf al bouwplannen? Ook dat is geen probleem! Als gespecialiseerde bouwfirma zijn wij in staat de nodige partijen in te schakelen om uw huis – of het nu gaat om een modelwoning of een persoonlijk ontwerp – van A tot Z te bouwen op professionele wijze. Naast het bouwen van uw droomwoning begeleiden we u uiteraard ook bij de administratieve rompslomp. Zo verloopt het gehele bouwproces volledig zorgeloos

Woningen Blavier N.V.

Rue Campagne du Moulin 7
4470 Saint-Georges-sur-Meuse
info@blavier.be
Tel: 04 377 33 87


Bouwen is vaak een stressvolle periode. Maar wat als je jouw bouwproject aan een sleutel-op-de-deurfirma toevertrouwt? Met één aanspreekpunt, een duidelijke planning en een afgesproken budget valt er al een hele last van je schouders. Dankzij hun passie voor bouwen en professionele aanpak zorgt Stessens ervoor dat je snel kan verhuizen naar je eigen stekje.

1. Ontwerp op maat

Heb je een zwak voor moderne, strakke architectuur of val je voor de charme van een pastoriewoning? Stessens bouwt jouw droomwoning in een stijl naar keuze op jouw bouwgrond. “Wij werken niet met typeplannen of standaardmaten, maar bouwen volledig op maat”, vertelt Frank Boeckx, commercieel afgevaardigde van Stessens. “Ook qua graad van afwerking is alles mogelijk. Bij ons bouw je zowel winddicht als instapklaar.”

2. Energiezuinig bouwen

Nieuwe woningen moeten steeds energiezuiniger zijn. De EPB-verslaggever van adviseert je op vlak van hernieuwbare energie, isolatie en ventilatie. Zo bespaar je niet enkel op je energierekening, maar verbeter je ook jouw wooncomfort. Daarnaast verhoog je ook de herverkoopwaarde van je huis.

3. Binnen planning en budget

De angst van iedere bouwer: meer budget uitgeven dan gepland. Bij Stessens ben je niet alleen zeker van een uitstekende kwaliteit, maar ook van een strikte planning en vooraf duidelijk vastgelegde kostprijs. Het resultaat? Geen onverwachte meerprijzen of onaangename verrassingen achteraf.

4. Eén aanspreekpunt

Gedaan met telefoontjes naar verschillende aannemers om alles op te volgen. “Bij ons sluit je één contract af. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van alle werken en het respecteren van de uitvoeringstermijn. Je moet je dus geen zorgen maken over kwaliteit, coördinatie of planning. Jouw projectleider, die ook jouw aanspreekpunt is, verzorgt alles van a tot z.”

5. Professionele en persoonlijke aanpak

In zee gaan met een ervaren bouwpartner, wie wil het niet? Met meer dan veertig jaar ervaring staat Stessens voor kwaliteit en betrouwbaarheid. “Onze vakmensen worden bijgestaan door een gemotiveerd binnenteam. Voor het buitenschrijnwerk en het interieur werken we samen met onze eigen vakspecifieke afdelingen. Hierdoor kunnen we niet enkel uitstekende kwaliteit garanderen, maar ook een strikte planning aanhouden”, verzekert Frank.

6. Zeg dag tegen papierwerk

Een nieuwe woning brengt ook heel wat administratie met zich mee. Hoe zit het met alle vergunningen en aanvragen die je moet indienen? Stessens ontfermt zich over alle administratieve zaken zoals de bouwaanvraag, het aansluiten van nutsvoorzieningen en de EPB- en ventilatieverslaggeving.

7. Zonder zorgen, ook na oplevering

Een woning bouwen en daarna zorgeloos wonen? “Onze dienst na verkoop staat onze klanten bij, ongeacht de ouderdom van de woning”, legt Frank uit. “Wij maken er een erezaak van dat iedere klant een referentieklant is. Daarom kan je bij Stessens een lijst opvragen met meer dan 2.000 klanten bij wie je je licht kan opsteken.”


 

Prefabwoning in gewapend beton via sod-formule

Sleutel-op-de-deurfirma Modulart uit Tubeke is gespecialiseerd in prefabwoningen in gewapend beton. Deze lage-energiewoningen garanderen een aangenaam binnenklimaat en een lage energiefactuur. De prefabconstructie wordt rechtstreeks op je werf geplaatst in slechts één dag tijd.

Modulart biedt prefabwoningen aan in verschillende stijlen en groottes. Je geniet van een goede afwerkingskwaliteit en je kan zelf kiezen uit een uitgebreid gamma vloeren, deuren, trappen, … zonder dat je je budget overschrijdt. Bouwen met Modulart is niet alleen makkelijk, maar ook snel.

Meer info: www.modulart.be

Sleutelklaar bouwen volgens nieuwe bouw- en woonstandaarden

Striktere energienormen, kleinere bouwgronden en kleinere woningen? Sleutel-op-de-deurbedrijf Thomas & Piron past zich helemaal aan aan onze nieuwe manier van wonen en toont tijdens Batibouw verschillende oplossingen om aan jouw bouwwensen te voldoen. Op maat van jouw budget!

Kleinere woningen bieden heel wat voordelen: ze zijn makkelijker te verwarmen, hebben minder onderhoud nodig, verbruiken minder energie en zijn minder duur. Thomas & Piron bouwt woningen met aangenaam ruimte leefruimtes zoals de keuken, eetkamer en living. Maar voorziet kleinere ruimtes voor de hal, berging of wasplaats. Hier wordt elke vierkante centimeter gebruikt en slim omgegaan met verloren ruimte.

Meer info: www.thomas-piron.eu

Architecturale vrijheid

Denk jij bij het horen van ‘sleutel-op-de-deur’ automatisch aan genummerde modelwoningen in een catalogus? Als specialist in particuliere woningbouw staat Blavier voor veel meer. Wie een huis bouwt met Blavier kan zijn eigen architect kiezen en rekenen op gepersonaliseerd advies op maat.  bewakingscamera

Blavier begeleidt bouwers van A tot Z doorheen het bouwproces en brengt alle kosten vooraf in kaart, in lijn met het beschikbare budget. Zo zijn financiële verrassingen uitgesloten.

Meer info: www.blavier.be

Natuzzi zetels aanbod

Bij Torrekens Wonen vind je zit- en leefruimtes om zalig in weg te dromen.Je bent op zoek naar landelijke of moderne woontrends, romantisch of gewoon gezellig om nog meer warmte in je woning te creëren. Je wil kennismaken met nieuwe trends, hippe meubelstukken en sfeervolle decoratie zoals de meubellijn of het servies van Pascale Naessens? Torrekens Wonen herbergt het allemaal. Je ontdekt er trendy woonaccessoires, knappe sfeermakers en hippe extra’s. De merken die wij je aanbieden zullen je steeds opnieuw verrassen. Ze blinken uit in sfeer en gezelligheid. Ontdek snel onze prachtige zitmeubels.